Січень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Прес-конференція викладачів: враження студентів

Пресс-конференцияОдна з головних подій року позаду. Готувалися до цієї зустрічі і викладачі, і студенти. Приємно, що до традицій академії долучилися вже і першокурсники.

Отже, які враження  залишилися у студентів після відвертого спілкування з  ректором, проректорами, деканами, завідувачами кафедрами?

Знайомимося:

Артюховський Олексій, БУ-11: Для мене, як студента першого курсу,  це було вперше та в онлайн форматі. Було чимало запитань: серйозних, жартівливих, каверзних та адресованих окремим педагогам. Формат зустрічі мені сподобався, було чітко побудовано порядок відповідей на запитання за особливою схемою.

Викладачі чітко та лаконічно відповідали, а головне - щиро. Також на зустрічі були присутні випускники академії, які поділились своїми питаннями, своїм досвідом в окремих моментах, та в якійсь мірі надихнули. Деякі запитання не вклалися у рамки запланованого часу, тому будуть викладені протягом кількох днів, на що студенти охоче чекають.

Мірошник Серафима, БУ-11: На сьогоднішній конференції була атмосфера затишку та натхнення. Викладачі відповідали на різні запитання студентів. Для мене несподіваним була присутність випускників, які активно беруть участь у житті академії.

Студенти питали не лише про навчання в університеті, а й, як приклад, про домашніх тварин наших викладачів. Відповіді на всі питання було цікаво послухати. Ця відео-зустріч показує, що викладачі зацікавлені бути в житті студентів не тільки під час занять. У мене залишилося багато позитивних емоцій і я чекаю на наступну конференцію.

Беспалов Ігор, БУ-21: Традиційна прес-конференція - це дуже корисний інструмент для обміну інформацією між усіма учасниками освітнього процесу. На запитання студентів відповідають компетентні та досвідчені викладачі, які можуть дати не тільки детальні та якісні відповіді у професійній сфері, але також дозволяють нам ставити «життєві» запитання.

Конференція справила на мене гарне враження. Щиро рекомендую студентам за можливості відвідувати такі заходи, щоб корисно провести час та покращити свої знання.

Кошарновська Анастасія, БУ-21: Це була моя друга прес-конференція викладачів. Було досить незвично проводити її в онлайн форматі, в порівнянні з минулорічною в камінній залі з неповторною та душевною атмосферою. Сподобалось різноманіття питань: від серйозних тем, пов'язаних з війною, до обговорення речей, що змушують посміхатися наших викладачів та розповіді про їх домашніх улюбленців. Відверто кажучи, була рада побачити наших викладачів, послухати їх відповіді, невеличкі жарти один до одного.

Сподіваюсь, наступного року ми всі зустрінемось у камінній залі та пригадаємо воєнні події як страшний сон.

Корчма Данило, БУ-31: Зустріч, як завжди, пройшла інтересно. Радів, що зміг побачити так багато знайомих обличь! Було дуже цікаво почути відповіді на питання студентів з різних факультетів, дізнався багато цікавої для себе інформації.

Бондаренко Степан, БУ-51: Для мене цей захід став своєрідною традицією, адже я щороку беру участь у ньому. Залучає сама атмосфера, можливість спілкування з викладачами в іншій, дещо неформальній обстановці. Щоправда, цього року через відомі причини вона відрізняється від попередніх. По-перше, онлайн, по-друге, жартівливих питань було набагато менше. Ситуація в країні не сприяє радості. Але все одно прес-конференція відбулася на високому рівні, властивому академії.

Пойманова Ярослава, СМ-11: Це була моя перша прес-конференція з викладачами. Враження дійсно сильні -  дуже відверте та цікаве спілкування. Це неймовірний досвід. Як емоційно вплинути, донести думки та погляди викладачів. Безліч питань, проте всі вони знаходяться на перетині освіти та особистості, академічної спільноти. І це дуже позитивний погляд.

Лавриненко Вікторія, СМ-31: Дякую!  Особисто для мене поринути в нашу академічну атмосферу дуже важливо та цінно. Щаслива побачити знайомих та незнайомих для мене людей, студентів інших факультетів, випускників, почути їхні роздуми, вкрай важливі меседжи про незмінну стратегію академії щодо підтримання якості освіти в такій складній ситуації.

Тимченко Ганна, СМ-4: Конференція, як завжди, мала  теплу атмосферу. Розповіді викладачів викликали душевні спогади, а деякі питання та відповіді навіть розчулили мене.

Шейко Ганна, СМ-61: Надихає, що, попри складний час, традиції не змінюються. Це гарна нагода відчути єдність академічної спільноти, небайдужість до обговорення складних та важливих питань, які сьогодні хвилюють і студентів, і викладачів. Дякуємо за можливість спілкування, можливість бути почутими, відверто поговорити про важливе.

 Ковалевський Влад, РП-11: Мене вразила дружелюбність викладачів, дуже приємно було бачити, що вони цінують нас і готові допомагати.

Малікова Альона, РП-11: Для мене така конференція вперше. Були як серйозні, так і жартівливі питання. Атмосфера - дружелюбна.

Мірошниченко Денис та Мірошниченко Любов Миколаївна, РП-32: Прес-конференція як завжди сподобалась. Гарна атмосфера. Цікаві питання та відверті відповіді.

Якуніна Альона,  РП-32: Традиційна конференція вийшла особливою і за форматом, і за змістом.  Було дуже приємно почути не тільки шановних деканів та ректора, а ще проректорів та випускників!

Гадаю, що всі студенти і викладачі на ці півтори години знов об'єдналися у академічну родину та відчули ту атмосферу, яка зазвичай панує на конференції, за якою всі сумують.

Вдячна всім за цікаві, інформативні, актуальні питання та відповіді! З нетерпінням чекатиму наступну конференцію та маю надію, що вже у камінній залі, оффлайн.

Москаленко Пилип, РП-41: Вийшла цікава конференція, багато поговорили про майбутнє, про навчальний процес, про війну і перспективи... Чомусь, якось, менше ніж зазвичай було про життєві моменти викладачів, особисто для мене, це найцікавіший блок питань на цих конференціях. Дуже не вистачало гумору Ігоря Олександровича Помазана.

 

hello world!

Contact us

Legal address:
Kharkiv University of Humanities «People’s Ukrainian Academy» Lermontovskaya st, 27, Kharkiv, Ukraine 61024

Admissions office:

+38(095)-819-41-48 (Viber, Telegram)

+38 (057) -704-10-37

School of Business Administration:

+38(050)-768-23-40

School of Translation and Interpreting:

+38(099)-066-34-56

School of Social Management:

+38(050)-978-41-74(Telegram)

Post-graduate education:

+38(050)-632-60-60

 

Lyceum headmaster:

+38(096)-493-79-96

CSED headmaster:

+38(050)-937-52-58

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram