11 січня учасники проекту «Школа підприємництва» познайомились із особливостями організації ресторанного бізнесу.
Учнів приймала в одному зі своїх кафе випускниця факультету Бізнес-управління, одна із співвласників підприємства «Перша Цукерня Слобожанщини» Ольга Гонця. Сьогодні до складу підприємства входять два кондитерські цехи та 4 магазини-кафе, в яких можна не тільки скуштувати смачну та свіжу випічку, але й купити торти, тістечка, печиво, що сподобалися, або оформити замовлення на солодощі та солодкі подарунки до свят. Екскурсія була не тільки корисною та пізнавальною, а й «смачною». гостей почастували печивом та лимонадом власного виготовлення.
Інтер'єр кафе, теплий прийом і впевненість господині кафе в тому, що якщо працювати творчо, якісно та чесно, то бізнес обов'язково буде успішним, додали оптимізму всім учасникам проекту.
