Учасників Міської Школи підприємництва у себе в гостях – у мережі кав'ярень «Перша Цукерня Слобожанщини» – приймала випускниця НУА Ольга Гонця.
Підприємцям-початківцям розповіли про особливості роботи у сфері громадського харчування, про можливі ризики та переваги. І, звичайно ж, напоїли чаєм і почастували різними смаколиками.
Познайомилися школярі із ще однією випускницею академії. Майстер-клас «Публічні виступи від А до Я» провела Марія Войно-Данчишина, яка працює у сфері It на посаді Employer Brand Specialist. Усі тонкощі виступу перед публікою, нюанси підготовки та вдалої презентації своїх ідей стануть у нагоді учасникам Школи підприємництва. Адже вже у квітні вони мають презентувати свої бізнес-проекти.


І на завершення січневої сесії постійні учасники Школи підприємництва – команда ліцею «Обдарованість» - зустрілися з членами ректорату академії, поділилися своїми враженнями та обговорили можливість вступу до академії.