Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ушанування відмінників академії

Відмінники_НУАЗустріч з відмінниками – одна з традицій НУА, яка на 100% відбиває її девіз: «Освіта. Інтелігентність. Культура». Саме ці риси якнайкраще віддзеркалюються в образі відмінників академії.

Кожного року для вручення посвідчень тим, хто вперше отримав такий статус та привітання відмінників «з досвідом» обираються різні форми. Цього року відбувся партнерський захід «Харків працює у війну», в рамках якого відмінників привітали не лише представники академії – проректор з навчально-методичної роботи та інновацій проф. Катерина Михайльова, а й  директор комерційного сектору Креді Агріколь Банк Руслан Зачепа та керуюча центральним відділенням в Харкові Ірина Шумік.

До заходу долучилися успішні студенти та школярі академії, і розмова виявилася цікавою і корисною для всіх: на зустрічі обговорили питання можливостей побудови кар’єри в банківській сфері, можливостей та особливостей підбору персоналу та нових соціально-психологічних особливостей роботи з клієнтами банку, потенціал використання іноземних мов тощо. Від студентів лунали питання про особливості податків, інструменти успіху банку під час війни, дрес-код та інші вимоги до працівників банку, технологічні особливості роботи банку, їх оновлення тощо.

З’ясувалося, що Народну українську академію та Креді Агріколь Банк поєднує ідея можливостей – створення умов діяльності, завдяки яким ті, хто приходять до університету або банку мають вибір різноманітних стратегій, які максимально дозволяють задовольняти власні потреби. Підтвердженням цьому були і виступи відмінників про можливості у сфері академічних обмінів Erasmus+, участі у проєкті «Один день з випускником», роботу в дитячих оздоровчих таборах та ліцеї НУА, залучення до стипендіальних проектів ДААД тощо.

А відгуки студентів говорять самі за себе:

 «Захід, організований для відмінників та активних студентів академії, був не тільки цікавим, а й дуже корисним. Зустріч із представниками АТ "Креді Агріколь Банк" надала можливість дізнатися з перших вуст про роботу банку та його роль в економіці країни. Екскурсія до головного відділення допомогла студентам краще зрозуміти фінансові процеси, а також зміцнити їхній інтерес до професійного розвитку в цій сфері» (Валерія Леженіна, відмінниця, магістрантка 2 року, освітня програма «Переклад (англійська та друга іноземна мова)»)


«Щиро дякую за цікаву та насичену зустріч. Цей захід надав багато корисної та захопливої інформації про банкінг, податки, ринок праці та економіку взагалі. Спікери намагались комплексно відповісти на кожне питання (навіть якщо вони трохи провокаційні). Загальне враження залишилось позитивним» (Софія Лікунова, відмінниця, студентка 3 курсу бакалаврату, освітня програма «Бізнес-економіка та її правове забезпечення)


«Зустріч з відмінниками і успішними студентами, на мою думку, досягла своєї мети. Добре, що університет заохочує, мотивує студентів до успішного навчання, допомагає вубудувати освітню й професійну стратегію на прикладах успішних студентів, випускників, представників бізнесу, з якими ми мали задоволення спілкуватися на діловому майданчику одного з відділень Креді Агріколь Банку» (Владислав Кириленко, студент 1 курсу бакалаврату, освітня програма «Соціально-психологічний супровід управління персоналом»)


«Перш за все хочеться підкреслити, що подія відбулася наживо. І це просто неймовірно. Особливо в такі буремні й непрості часи. Цей захід мені відкрив очі на подальші можливості і перспективи, надав стимул працювати з більшою силою і надалі. І це, на мою думку, важливо. Приємно дізнаватися щось нове» (Данила Нецора, відмінник, студент 2 курсу бакалаврату, освітня програма «Англійська мова та друга іноземна мова (переклад включно)».


«Нещодавно відбулася цікава зустріч студентів-відмінників з представниками Креді Агріколь Банку. Захід став чудовою можливістю для студентів зануритися у світ фінансів та отримати безцінний досвід безпосередньо від професіоналів банківської справи. Окрім пізнавальної частини, зустріч була дуже мотивуючою. Студенти отримали змогу поставити питання щодо кар'єрних можливостей у банківській сфері та поради, як розвивати себе у цій галузі. Організатори створили теплу та дружню атмосферу, що сприяла активному діалогу.


Загалом, ця зустріч залишила надзвичайно позитивне враження, дала чимало корисної інформації та надихнула студентів продовжувати навчання з ще більшим ентузіазмом. Дякую за можливість доєднатися!» (Дарина Норік, студентка 2 курсу бакалаврату, освітня програма «Бізнес-економіка та її правове забезпечення»)


«Перш за все, було дуже приємно всіх побачити наживо, особливо коли ти на 6 курсі і цінуєш кожні таки миті. Зустріч, як завжди, видалася дружньою, веселою та інформативною, оскільки нас не просто привітали як відмінників, що авжеж була приємно, а й дали можливість поспілкуватися з людиною, яка обізнана в банківській та економічній сферах.  Ми змогли  задати питання і почути інформацію про економічну ситуацію в країні, підвищення податків. Особливо вирізнилася для мене історія, як банківська система "вижила" на початку війни і яка ситуація є на разі, бо такі історії надихають і ти розумієш яка сильна і потужна у нас держава» (Юлія Лінник, відмінниця, магістрантка 2 року, освітня програма «Переклад (англійська та друга іноземна мова)»).

hello world!

Контакти

Юридична адреса:

Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія»
Вул. Лермонтовська, 27
м Харків, Україна, 61024

Факс: +38(057)-704-10-70

Офіційна електронна адреса: rector.hgu.nua@ukr.net

Приймальня ректора:

+38 (095) -819-41-48

Приймальна комісія:

+38(095)-819-41-48 (Viber, Telegram)

+38 (057) -704-10-37

факультет "Бізнес-управління":

+38(050)-768-23-40

факультет "Референт-перекладач":

+38(099)-006-34-56

факультет "Соціальний менеджмент" :

+38(050)-978-41-74(через Telegram)

факультет післядипломної освіти (друга вища освіта):

+38(050)-632-60-60

 

Директор ліцею:

+38(096)-493-79-96

Директор ДШРР:

+38(050)-937-52-58

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram